Skip to main content

Een aantal groepen van onze club heeft een partneravond.

Een ervan is de 3e dinsdag groep, die al jaren 1 keer per jaar voor hun partners kookt en dit jaar op 12 oktober 2021.  Het is altijd wel een beetje spannender als je partner je eten komt keuren. Je kookt daarom extra goed, zet je standaard nog een beetje hoger en we proberen altijd de aankleding nog mooier te maken. Maar 1 ding springt er elk jaar weer uit, en dan bedoel ik niet het eten.

Gezelligheid
Bij binnenkomst is er al gelijk een gezellige drukte, al was het maar omdat we met veel meer mensen zijn. Een deel van de partners kennen elkaar al langere tijd, omdat we dit event elk jaar houden. Al snel beginnen we met een glaasje en de door onze chef gemaakte extra amuse die we meestal op partneravond extra maken. De avond wordt al snel een drukke gezellige avond, waar ik in elk geval elk jaar weer naar uitkijk.

Doelstelling
“Aangenaam koken op niveau” heeft voor onze partners de consequentie dat we een lange avond per maand weg zijn. Vaak van 18.00 tot 23.00 uur. (Bij sommige partners is dat ook een waar genoegen, een avond zelf kunnen bepalen wat je doet.)

We betrekken hiermee onze partners meer bij onze hobby, waar ze thuis soms ook van kunnen genieten, maar hier ontmoeten ze onze kookvrienden en worden een avond in de watten gelegd.

Foto-impressie van de avond